Topinstruktører – Spring

Lars Nørregaard

Til daglig underviser jeg på Vesterlund Efterskole i opvisningsspring, TeamGym og Tumbling.

Har siden første camp i 2008 været topinstruktør og Campleder på Xtreme Spring Camp.

Udover undervisning på Vesterlund Efterskole har jeg i mange år undervist i TeamGym. Det har været i Korsløkke, Bolbro GIF, Bolbro Gymnasterne, TGA Aarhus og Gjellerup Sdr.
I 2010 og 2012 havde jeg æren af at være landstræner i TeamGym. I 2010 var jeg træner for både junior drenge og senior herrelandsholdet og var med til at vinde to stk. Guld hjem til Danmark. I 2012 var jeg igen træner for senior herrelandsholdet og var med til at gentage succesen og vinde Guld til Danmark.
Efter nogle år væk fra landstrænerposten er jeg tilbage igen og har netop ført det danske senior herrelandshold til Guld ved Europa Mesterskaberne i TeamGym i Portugal 2018.

På nuværende tidspunkt underviser jeg Gjellerup Sdr. senior herre for 5. år i streg. Her er det indtil nu blevet til fire gange Dansk mester og to gange Nordisk mester.
Jeg har i fire år været konsulent/fokusinstruktør på Hammerum/Midtjylland Rep. hold.

Februar 2014 var jeg med til at udtage drengene på DGI 10. verdenshold. Det er 5. gang, jeg sidder med i udtager panelet af DGI's verdenshold.

Har stor erfaring med spring camps igennem 11 ophold på Woodward Gymnastic Camp, USA og to ophold på Dundee Summer Camp, Skotland.

Anthon Khorami

Til daglig underviser jeg på Vesterlund Efterskole i Basispring, TeamGym og Opvisningsgymnastik. Jeg har siden 2016 været topinstruktør i spring til Xtreme spring Camp. Udover undervisning på Vesterlund Efterskole har jeg været instruktør på DGI Hammerum Juniorhold og DGI Hammerum Rephold.

Derudover har jeg gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor jeg har fordybet mig i Powertumbling. Jeg er stadig selv aktiv gymnast på Hammerum Rephold og Ollerups Elitehold. Derudover dyrker jeg TeamGym i Gjellerup Sdr. hvor jeg har været med til at vinde 4 DM guld, 2 NM guld. Til EM i Teamgym 2014 vandt jeg guld med det danske seniormix landshold, og senest i 2018 vandt jeg EM guld i Portugal med det danske seniorherrer landshold. Jeg har derudover rejst jorden rundt med DGI’s 11 verdenshold i 2016-2017.

Jeg glæder mig rigtigt meget til mit første år som Topinstruktør på Xtreme Spring Camp.

Lasse Smedegaard

Til dagligt er jeg lærer på Vesterlund hvor jeg underviser i en masse xtreme spring og en masse andet gymnastik. Derudover er jeg træner i Gjellerup Sdr. SG&I senior herre afdeling og på Østjyllands Rephold. 

Jeg var elev på Vesterlund Efterskole i 2011/12, og havde inden det selv deltaget på Xtreme springcamp flere gange.

Efter Vesterlund har jeg dyrket en masse gymnastik i Gjellerup sdr. SG&I, hvor det er blevet til et par DM guld og et enkel NM guld også. Derudover har jeg deltaget på landshold og været med til EM 2012 med de danske junior drenge hvor vi vandt guld.
Jeg har de efterfølgende år været en tur på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor jeg havde Powertumbling som linjefag. Efter Ollerup har jeg været en tur rundt om jorden med DGI’s 11. Verdenshold, og har herefter været to år på Ollerup Elitehold.

Jeg har været Xtreme Topinstruktør siden 2015 og det er bare for fedt - jeg glæder mig helt vildt til vi ses på Vesterlund, til en helt xtreme camp!

Mikkel Møller

Jeg bor til daglig i Aalborg, hvor jeg arbejder som distriktschef – Royal Unibrew.

Min egen gymnastikkarriere har for det meste været centreret omkring det midtjyske. Jeg har været gymnast i Viborg GF, Silkeborg Pigerne og Drengene og på Midtjyllands Rep.-hold. Jeg vandt både DM og NM i TeamGym med SPD.

I øjeblikket er jeg instruktør i SpringTeam Sæby og Sæborg. Jeg bruger mange timer i træningssalen og er omgivet af mange dygtige og ambitiøse gymnaster i både Sæby og Sæborg.

Jeg glæder mig til for andet år at skulle være med til xtreme spring camp.

Mikkel Schertz

Jeg bor til daglig i Silkeborg, hvor jeg læser og arbejder. Jeg var elev på Vesterlund Efterskole 08/09, hvilket jeg var utrolig glad for.

Jeg har været gymnastiklærer på Levring Efterskole nær Silkeborg. Så har jeg i flere år trænet juniortræningsholdet i Ølgod, samt en masse andre lokalhold.
Igennem mit ophold på Ollerup Gymnastikhøjskole har jeg udviklet mig meget som træner og synes det er fantastisk at undervise og lærer fra mig.


Siden 2011 har jeg været gymnast på Gjellerup Sdr. Senior herrer. Det er blevet til fire DM titler og en NM titel i TeamGym.
Derudover har jeg gået på DGI Ribe Rep.-hold i fem år.
Jeg var i oktober med det danske senior herre landshold i TeamGym i Slovenien. Her gik vi hele vejen og vandt Europa Mesterskabet med hjem til Danmark. Stor og fed oplevelse!

Jeg glæder mig igen til at blive en del af topinstruktørerne på xtreme Spring Camp og fyrer en utrolig fed uge af sammen med alle jer campere.

Oliver Bay

Arbejder til dagligt på Vesterlund Efterskole, hvor han underviser i Tumbling.

Er nuværende landstræner i Tumbling for både junior og senior.

Ydermere er Oliver cheftræner for Tumbling Eliteholdet i Silkeborg Pigerne & Drengene, hvor han blandt andet har fornøjelsen af at undervise Danmarks klart største talent i Tumbling: Rasmus Steffensen, som med en World Cup titel og et Europa Mesterskab er en af de mest vindende danske tumblere.

Udover Power Tumbling har Oliver i flere år undervist i TeamGym.

Han har været tilknyttet Vesterlund Efterskole som timelærer og efterfølgende fuldtidsansat siden 2013. 

Oliver var med som topinstruktør på Xtreme Spring Camp for første gang i 2015, og har været en fast del af topinstruktørteamet siden.

Frederik Bertelsen

Frederik Bertelsen har igennem mange år været topinstruktør fast på Xtreme Spring Camp.

Frederik er opvokset i Vejle, gået på Vesterlund i 2006-2007 og 2007-2008, studeret i Odense, men er pt. akrobat hos showet Amaluna, Cirque Du Soleil.

Frederik har lavet rigtig meget gymnastik i hans liv både været på DGI’s Verdenshold, TeamGym i Gjellerup Sdr. og TeamGym senior herrelandsholdet, som han vandt EM Guld med i 2014.

De sidste par år er tiden mest blevet brugt på Teeterboard i Motus og nu som akrobat i verdens største cirkus; Cirque Du Soleil.

 

Una Brá

Jeg hedder Una Brá og kommer fra Island. Jeg er 25 år og bor i Reykjavík, hvor jeg studerer økonomi og blir færdig til februar.

Jeg har selv lavet en masse gymnastik, hvor jeg allerede som 5-årig startede. Da jeg stoppede som aktiv gik jeg direkte over i instruktørrollen. Først i Björk in Hafnarfjörður, hvor jeg både underviste i TeamGym og redskab/idrætsgymnastik.

I 2014 fortsætter jeg trænergerningen i Stjarnan. Stjarnan er blandt andet storleverandør af landsholdsgymnaster. 

Jeg er pt. headcoach for pigeafdelingen i TeamGym med pigerne fra 10 år til junior.

Gymnastik har altid og vil fortsat være en stor del af mig.

Jeg ser rigtig meget frem til at skulle joine Xtreme Spring Camp som Topinstruktør og møde en masse seje gymnaster og andre instruktører.

Andrea Sif Péturdóttir

Andrea Sif Péturdóttir kommer fra Island og er født i 1996 og bor i Garðabær.

Andrea er både instruktør, men også selv aktiv på meget højt niveau i Stjarnan. Andrea startede som redskab-/idrætsgymnast I en alder af 4 år, men skiftede til TeamGym i en alder af 11 år.

Hun har deltaget ved 5 Europa Mesterskaber og vandt Guld i 2012 i Århus med det islandske junior pigelandshold. Derudover er hun dobbelt Nordisk Mester i senior damer med Stjarnan i ‘15 og ‘17. Sidste år var Andrea nomineret som årets gymnast i damernes kategori af det Icelandic Gymnastic Federation. Andrea er i top 3 af de absolut bedste TeamGym damer i Europa, så vi er super stolte over hun kommer til Danmark og vil undervise håbefulde dygtige danske gymnaster. 

Andrea har undervist børn i alderen 6-16 år i TeamGym siden 2012.

Hun glæder sig helt vildt til at joine Xtremespringcamp!