Praktisk information

13 år med Xtreme Spring Camp

Xtreme Spring Camp er Danmarks største og skal til sommer afholdes for 13. gang. Campen bliver afviklet af Vesterlund Efterskole.

Campen henvender sig til børn i alderen 7-15 år.

På MINI Camp skal børnene arbejde med vejrmølle, araberspring, flikflak, kraftspring og salto, skuer og meget mere. 

På Camp 1 skal børnene kunne lave minimum araber-flikflak. Derudover arbejdes der med saltoer, skruer, kraftspring og meget mere. 

Og ønsker du at deltage på MAXI Camp skal du minimum kunne lave araberspring-flik-baglæns salto.

Dét er med til at sikre, undervisningen rammer det rette niveau, og der er udfordring til alle!

Man har også mulighed for at specialisere sig i opvisningsspring, TeamGym og Tumbling.

De sidste par år har tilslutningen været massiv, og det er bare fantastisk, så mange børn vil deltage på Danmarks bedste og mest kendte camp.

MINI Camp er for de yngste, som arbejder med de grundlæggende spring.

Camp 1 er for de lidt ældre og dem som har lidt mere erfaring med springgymnastik.

MAXI Camp er kommet for at blive og tilslutningen har været stor. Campen henvender sig til dem, der ønsker en masse træning og arbejder målrettet med deres gymnastik.

En af de vigtigste grunde til vores udvidelse er, at vi ønsker at holde deltager antallene nede på de enkelte camps, så vi kan bevare den høje kvalitet Vesterlund xtremespringcamp er kendt for.

Flere af topinstruktørerne + crew har været i USA og uddanne sig via USA’s største camp, som hedder Woodward Gymnastic Camp. Så inspirationen og afviklingen falder meget i tråd med det amerikanske koncept, som har eksisteret siden 1975.

Det sidste nye skud på stammen inden for Xtreme Spring Camp er vores Xtreme nytårscamp. Den startede op med 36 deltagende i 2017 og allerede i 2018 steg antallet af tilmeldte. Campen ligger fra den 27.-29. december og målretter sig TeamGym interesserede som gerne vil træne de tre discipliner rytme, bane og trampet/pegasus.

Hvis der er spørgsmål omkring campen henvender man sig til:

Lars Nørregaard - info@vesterlund-efterskole.dk

Campleder

Vesterlund Efterskole